Apple opladere

Apple opladere

Mangler du en Macbook oplader?

På Opladere.dk har vi alle Macbook opladere til alle typer Macbooks. Vi har dem på eget lager, så vi kan garantere hurtig levering. At stå uden strøm midt i en eksamensopgave, vigtig arbejdsopgave eller andre pressede tidspunkter, er ikke til at holde ud. Mange af os er meget afhængige af vores computer, – og derfor har vi altid mange Macbook opladere på lager. Vi har Macbook opladere i rigtig god kvalitet, til den rigtige pris. Vi ved hvor meget det haster, at få liv i computeren igen. Så find en billig Macbook oplader her i god kvalitet.

De mest almindelige Macbook opladere er:

Magsafe 1 opladere (med L-stik – dvs den løber langs computeren, når de er tilsluttet din Macbook): Oplader til Apple Macbook Air. 45W, Oplader til Apple Macbook 13″. 60W, Oplader til Apple Macbook 15/17″. 85W.
Magsafe 2 opladere (med T-stik – dvs den løber ind i computeren og laver en 90 graders vinkel, når de er tilsluttet din Macbook): MagSafe 2 oplader til Apple Macbook Air – den nye model. 45W, MagSafe 2 oplader til Apple Macbook Pro 13″ m. Retina skærm. 60W, MagSafe 2 oplader til Apple Macbook Pro 15″ m. Retina skærm. 85W.

Så bestil din Mac oplader i dag og få liv i din Macbook allerede i morgen.

© Copyright - opladere.dk
Credit cards
Kurv