LENOVO opladere

LENOVO opladere

Mangler du en Lenovo oplader?

På Opladere.dk har vi altid et stort udvalg af Lenovo opladere, til Danmarks bedste priser. Vi har sat prisen lavt uden at gå på kompromis med kvaltieten. Igennem de sidste mange år, har vi forsøgt, testet og eksperimenteret med en masse Lenovo opladere, for at finde den bedste kvalitet.
Derfor kan du finde lige netop den Lenovo oplader du skal bruge, hos os, – og det er tilmed en billig Lenovo oplader.
Det er slut med at mangle strøm mere.

Vi har de Volt, Watt og Ampere du skal bruge.

Der findes mange forskellige opladertyper til Lenovo, – både når det drejer sig om output, men også når det drejer sig om stikket der skal i computeren. Vi har opladere og strømforsyninger i alle former med diverse watt, volt og ampere til alle Lenovo bærbare PC’ere – og hvis vi ikke har den Lenovo oplader du søger, kan vi skaffe den.

Nogle af de mest almindelige Lenovo opladere er:

Oplader til LENOVO. 65W – 19V/3.42A (5.5×2.5), Oplader til Lenovo. 65W-20V/3.25A (5.5×2.5), Oplader til LENOVO. 65W – 20V/3.25A (7.9×5.5), Oplader til LENOVO. 90W – 20V/4.5A (7.9×5.5), Oplader til LENOVO. 45W – 20V/2.25A med USB pin, Oplader til LENOVO. 65W – 20V/3.25A med USB pin, Oplader til LENOVO. 90W – 20V/4.5A med USB pin. Tallene i parentes er målene på stikket der går i computeren. Første tal er stikkets udvendige mål i diameter og andet tal er det indvendige ”hul” i stikket.

Hvis du ønsker originale Lenovo opladere, så kontakt os for pris.

Så led ikke længere, – bestil din LENOVO oplader i dag og modtag den allerede i morgen.

© Copyright - opladere.dk
Credit cards
Kurv