Samsung opladere

Samsung opladere

Mangler du en Samsung oplader?

At mangle en oplader til sin computer, når man kan se at batteriet langsomt er ved at løbe tør, er helt forfærdeligt. Af denne årsag har vi valgt at have alle Samsung opladere på eget lager, så vi kan garantere en lynhurtig levering. Derudover har vi prisgaranti på alle vore Samsung opladere, så man altid kan finde en billig Samsung oplader hos os, – og få den leveret dagen efter.

Vi gør meget ud af at kvaliteten skal være i orden når man bestiller en Samsung oplader på Opladere.dk, så man ikke modtager en billig strømforsyning man kan smide direkte i skraldespanden. Derfor er vore Samsung opladere i højeste kvalitet.

Vi har de Volt, Watt og Ampere du skal bruge.

Der findes mange forskellige Samsung bærbare computere – og derfor mindst ligeså mange forskellige Samsung opladere. Vi har et stort udvalg af Samsung opladere og strømforsyninger i alle former og med diverse watt, volt og ampere, så du altid kan finde en billig Samsung oplader med de rigtige specifikationer, på Opladere.dk

Nogle af de mest almindelige Samsung opladere er:

Oplader til Samsung. 40W-19V/2.1A (5.5×3.0), Oplader til Samsung. 60W-19V/3.16A (5.5×3.0), Oplader til Samsung. 90W-19V/4.74A (5.5×3.0). Tallene i parentes er målene på stikket der går i computeren. Første tal er stikkets udvendige mål i diameter og andet tal er det indvendige ”hul” i stikket.

Hvis du ønsker originale Samsung opladere, så kontakt os for pris.

Så tøv ikke, – bestil en billig Samsung oplader i god kvalitet, og få den leveret allerede i morgen.

© Copyright - opladere.dk
Credit cards
Kurv