PlayStation 4 / 4 Slim / Pro

PlayStation 4 / 4 Slim / Pro

Stort udvalg af tilbehør og udstyr til PlayStation 4, PlayStation 4 Slim & PlayStation Pro.

På Opladere.dk finder du alt til din PS4, din PS4 Slim eller din PS4 Pro.
Vi har Danmarks billigste priser (og Prisgaranti) på alt og udvider løbende vort sortiment, så vi dækker de behov vore kunder har.
Derfor får vi tit forespørgsler på tilbehør der ikke nødvendigvis er i vort sortiment – og kan som oftest hjælpe kunden, med at få den bedste pris på det pågældende produkt.

Dette gør også at vi har en finger på pulsen og har opbygget et godt netværk, som gør at vi kan skaffe det meste, til den rigtige pris.
Så find en bordlader til din PS4 eller en controller charger, til opladning af dine PS4 controllere her og få den leveret allerede i morgen. Vi har også Danmarks største udvalg af PS4 skins til både PS4 og PS4 Slim.

Vi har dag til dag levering og prisgaranti på alt på siden, så bestil allerede i dag.

I tvivl om PlayStation model?

Er du i tvivl om hvilken en PlayStation model du har, så se vores guide her: Hvilken en PlayStation har jeg?

PlayStation 4 – den populære spillekonsol

Det er nok de færreste – hvis overhovedet nogen – inden for gamerverdenen, som ikke kender til Sonys Playstation 4. Playstation 4 er nemlig en af de mest kendte spillekonsoller på markedet, som vi i dag kender. Som efterfølger til den første, anden og tredje Playstation var denne med til at gøre Sonys svar på en konsol til alle aldre, rigtig populær.

Det betyder også, at der var stor efterspørgsel på maskinen samt alt det ps4 tilbehør, som det er muligt at tilkøbe.

Hvornår kom Playstation 4 ud?

Sony annoncerede den populære spillekonsol i februar 2013. Ved et stort streamet arrangement blev den nye version af den efterspurgte maskine introduceret til hele verden og særdeles dem, som havde en ekstra interesse på det område.

Den efterfølgende november (2014) kunne de første heldige danskere således få fingrene i konsollen. Her kunne de på deres egne kroppe opleve de forskellige tiltag, som Sony havde foretaget for at sikre, at denne nye maskine var den allerbedste på markedet. Det omhandler blandt andet en helt nyudviklet single-chip processor og en helt nymoderne GPU.

Er PlayStation 4 udgået?

Produktionen af PlayStation 4 er fortsat i gang, og derved er PlayStation 4 ikke udgået. Men den kan dog være vanskelig at opstøve i nogle tilfælde.

Hvor meget strøm bruger en Playstation 4?

Som med andre større maskiner så er det ingen hemmelighed, at en Playstation 4 er en af de store el-slugere i et helt almindeligt hjem. Men der er helt sikkert noget, som du selv kan gøre for at holde det høje forbrug nede.

Helt generelt så kan det være en god idé at slukke for maskinen hver gang, du ikke anvender den. Lad den ikke stå på standby for længe, da dette kan føre til en unødvendig og dyr strømregning.Forkæl dig selv eller en, du holder af, med PlayStation 4 tilbehør.

© Copyright - opladere.dk
Credit cards
Kurv